fredag 14 oktober 2016

Några klipp om Svenska folkets mening

Svenska folkets mening


Oktober 2016
Conny Johansson
den 8 oktober kl 17:30

Inklippt text eftersom jag inte vill länka till den tidningen.

"Till en början är relationer som hushållsost: inga komplikationer, inga undertoner, inga nyanser. Med tiden blir de cheddar: starka, fylliga, självsäkra. En del relationer går vidare till gorgonzola, där styrkan skiktas i subtila lager av mening. I vissa fall fortsätter mognadsprocessen ännu en bit, tills allt som finns kvar är kladdighet och stank.

Johan Hakelius

Det här gäller de flesta relationer, inte bara romantiska. Till exempel den relation man som radiolyssnare får till sina programledare.
Det som gör livet värt att leva, oavsett vilken relation vi talar om, ligger förstås någonstans mellan cheddar och gorgonzola. Där öppnar sig hela landskap av mänsklig komplexitet. Och därför lyssnar jag på radio med särskild uppmärksamhet numera.
Man har ju förstått, de senaste veckorna, att något mycket dramatiskt utspelar sig på det statsfinansierade journalistkollektiv, som vi på svenska kallar "public service". Men exakt vad?
Mycket av det gamla, konservativa badvattnet har kastats ut från radio och tv: ingen rikssvenska, utan dialekter och talfel. Ingen tilltagen sömsmån för att ge det vardagliga ett passande snitt i det offentliga, utan rakt ut i etern med flabbandet. Men trots detta har åtminstone något av barnet blivit kvar. Jag tvekar att skriva "värdigheten", men det är åt det hållet; en självkänsla som återhållet snörper på munnen när något inte passar.
Det är det som gör det så svårt att veta vad som försiggår. Allting sker mellan raderna. Det är en härligt lagrad gorgonzola.
För att ta ett exempel: Svenska Dagbladets Per Gudmundson satt i Studio Ett i onsdags eftermiddag. Han hade skrivit en text där han berättade att den lekplats som hans barn går till, hade blivit obrukbar. Det berodde på att några personer hade lämnat efter sig drivor av sopor och en tydlig avföringsstank. Platsen krävde sanering. Texten slutade med tanken att tiggeriet både kan och bör förbjudas.
Studio Etts Helena Groll inledde med orden: "Välkommen hit. I vilket tillstånd skrev du den här ledaren?"
Det är precis detta jag menar. Det fanns inget ställningstagande i den frasen. Men vi radiolyssnare har en gammal relation till Helena Groll. Hennes tonfall, hennes ordval, hennes satsmelodi: allt är subtila lager av mening som vi lärt oss att tolka efter åratal av samlevnad. Vi hörde direkt vad som gällde: Gudmundson är en riktig skitstövel.
En hyfsad del av samtalet gick ut på att indirekt ifrågasätta om det var tiggare som hade bott och bajsat på lekplatsen. Och det är klart, det kan ju ha varit en samling excentriska hedgefondförvaltare, eller studierektorer.
Men hur man än bläddrade i lagren av mening, var det svårt att skilja opartiskhet från spelad dumhet i just detta fall.
Hursomhelst var det ett spännande exempel på Sveriges Radios fräna gorgonzolakvalitet: på ytan helt i sin ordning, men därunder en ålkista av vilda känslor. Programledare verkar numera regelmässigt vara ursinniga, alternativt underdånigt beundrande, inför alla de talar med. Åtminstone i frågor som rör migration, tiggeri, kön, ras, identitetspolitik, sexuell läggning, tro ... Ja, i stort sett allt av betydelse.
En sådan härligt undertryckt passion!
Men det finns förstås en risk att mognadsprocessen tar det där sista, fatala klivet."Gunilla Persson gillar din kommentar: "Hej Göran från Thore
Jag blev utesluten ..."ur Facebook
den 9 oktober kl 09:00Ulf Göran Möller
den 8 oktober kl 14:24

Klagar trots att de befinner sig i ett fredligt land och får allt gratis - dvs, betalt av de tyska skattebetalarna: Kanske de hade det bättre i Afrika? Vad hindrar dem från att återvända till sina ursprungsländer eller till nåt annat afrikanskt land?
African migrants in Berlin complain they're not given enough f...

African migrants in Berlin complain they're not given enoughLennart Malmros har bekräftat din vänförfråganConny Johansson den 9 oktober kl 16:52
Skriver åter igen

Texten kommer från Inger Strand...Jag har valt att kopiera hennes text istället för att dela...så vi slipper "Bilaga Saknas" Skylten.. .Jag tyckte detta var så bra att jag vill vara säker på att alla kan läsa det...
-------------------------------------------------
Här kommer några sanningens ord. Jag varnar känsliga läsare. Nu kan jag inte vara tyst och barmhärtig längre.
Importen av araber trasar sönder hela vårt land. Ingen går säker längre. Vi kan inte vistas var vi vill och på vilka tider vi vill. Dessutom har denna arabimport polariserat hela samhället.
När vi blir rånade, utsätts för överfall och våldtagna vet vi en sak med säkerhet.
Gärningsmän med utländsk härkomst (araber) skyddas in absurdum av makteliten i landet.
Målet är att knäcka och bryta ner kritikerna. Först kommer rasistkortet fram. Sedan följer uthängningar i pressen med mobbing och hat-retorik. Därefter hoten och sist men inte minst bevakning och förföljelse.

Hela denna djävulsapparat är iscensatt med noggrann planering och har en väl utarbetad struktur.
Dan Eliasson sitter där han gör för att möjliggöra att araber skall kunna komma i jämnt flöde till vårt land. Han har satt munkavle på hela polisstaben om våldet som följer av massimporten. Varje gärningsman skall skyddas. 

Media medverkar till detta genom mörkningar av gärningsmän och uthängningar av kritiker. Journalistkåren har påtagit sig rollen som aktivister för att stävja motståndare till folkutbytet.
Det finns en mastodont stab som enbart arbetar för att möjliggöra att Sverige blir ett arabland.
Expo har en särställning i att säkerställa folkutbytet och röja alla hinder mot detta. De förföljer och bevakar konstant oliktänkare. De har order uppifrån att eliminera allt motstånd.
Researchgruppen är godkända att hacka sig in i olika domäner för att hitta oliktänkare att hänga ut. Feminister har hjärntvättats att delta i kampen för araberna.
 
Skolorna arbetar intensivt för att svartmåla kritiken i samhället. Det är inga skolor längre. Det är läger för att hjärntvätta kommande generationer. De som protesterar blir utstötta och mobbade.
Nya organisationer poppar upp för att underlätta arbetet med att göra Sverige till en arabstat. Värdegrundsorganisationer med rabiata medlemmer som skall främja islamisering och arabinvasion.
Hela den politiska verksamheten i Sverige går ut på att Sverige skall bli ett arabkalifat. Därav skyddandet av mördare, våldtäktsmän och andra våldsverkare. 

Svenska kyrkan är ett utmärkt exempel på att det satanistiska falska prästerskapet följer den politiska agendan. Vurmandet för muslimer, moskébyggen, korshatare och förminskandet av Jesus betydelse visar med tydlighet vart vi är på väg. 

Rövslickeriet av Palestina och Saudiarabien där överenskommelser och uppgörelser gjorts upp under bordet. I skydd av ljuset. 

Nu vill etablissemanget flytta fokus för att vilseleda oss, genom att gå ut med att de nått en uppgörelse med Afghanistan, att ta tillbaka en massa afghaner. Det är pea nuts i sammanhanget. De tror att vi blir lugna och glada över det och sedan blir allt frid och fröjd.
Det kommer fler till Sverige. Fler får stanna. Anhöriginvandringen till de som kom innan 24 november 2015 kommer att spräcka de sista skärvorna i välfärdsbygget. Och göra oss än mer otrygga.
De har lurat skjortan av svenska folket. De vet precis hur de skall gå tillväga.
Pengarna flödar. Många skrattar hela vägen till banken. Fickorna fylls med härliga kosing för dem som säljer sin själ till detta djävulsexperiment. De som slickar alla rövar.
Det är djävulen som styr vårt land. Satanister. De vet att rasistkortet fungerat alldeles utmärkt hittills på den stora massan. 

Fler och fler araber intar politiskt ledande poster i landet. Saudiarabien är nöjda. Snart är Sverige helt i deras makt. Vår egen rättsapparat har urholkats för att ge mer och mer utrymme till sharialagarna.
Förrädare är vad de är. Och folk sitter och oroar sig för Putin. Allt är iscensatt.
När rasistkortet åker upp nästa gång, be dom DRA ÅT HELVETE.
Rolf Huhmann   skriver

8 okt. (5 dagar sedan)
till Sverigedemokra.

Rolf Huhmann har kommenterat Göran Anderssons foto i Sverigedemokrater för Sveriges framtid.
Rolf Huhmann
Rolf Huhmannden 3 oktober 09:57
Ja snart är det kört. har själv varit avstängd 3 ggr för att ha skrivit sanningen om Islam.
Kommentarshistorik
Gunnar Stelius
Gunnar Steliusden 3 oktober 10:26
Men tänk på alla högutnildade analfabeter som berikar vårt land...
Johnny Vincent
Johnny Vincentden 3 oktober 19:07
HEJA UNGERN!
Thore Hult
Thore Hultden 7 oktober 15:21
Hej Göran från Thore
Jag blev utesluten från Facebook för att jag skrev om sanningen.
Vad skrev jag? Kolla här, http://islaminferno.blogspot.se/
Jag får inte skriva det här heller.
Men jag finns här bland alla mina bloggar; http://kylingecity.blogspot.se/
Kram
Thore SD

Den 3 oktober 2016 08:53 skrev Göran Andersson <
notification+kr4m4nbyaaar@facebookmail.com>:
Rolf Huhmann
Rolf Huhmannden 8 oktober 04:31
Ja snart är det kört. har själv varit avstängd 3 ggr för att ha skrivit sanningen om Islam.
Ursprungligt inlägg
Göran Andersson
Göran Anderssonden 3 oktober 08:53
Ungern beskrivs som främlingsfientligt när de nämner att:

- flyktingar leder till ökat antal våldtäkter

- flyktingar leder till islamisering

Är det inte snarare sunt förnuft?

-samma dag som Ungerns folkomröstning våldförde sig 5-6 killar från ett asylboende i Visby på en oskyldig tjej född -83. Polisen mörkar, kod 291. En av många liknande händelser som sker i spåren av öppna hjärtans politik.

- muslimer bygger moskéer och kräver sharialag i förorterna. I Paris blockeras vissa gator för massbön. I Luton är ursprungsbefolkningen satt på undantag för sharia.

Systemmedias agenda styr nyhetsvinkling så att det passar INTEgrationens agenda


Jan Petersson har gjort inlägg i Vi protesterar mot massinvandringen !.
   
Jan Petersson
den 8 oktober kl 07:18Anna Norman har kommenterat Björn Olanders inlägg i Vi protesterar mot massinvandringen !
Anna Normanden 2 oktober 17:46
Dem orden "människors lika värde" existerar inte i verkligheten och i praktiken.
Kommentarshistorik
Peter Fahlgrenden 2 oktober 17:54
Jättebra sammanfattat. Begreppet ras påstås ju inte existera. Ändå är det de där skillnaderna i genuppsättningen som inte kan förnekas och som skapar en lokal variation i jordens befolkning. Denna lögn att raser inte finns är således en ursäkt för den destruktiva folkuppblandning som nu sker på Europas bekostnad.
Ändå kan du högst påtagligt se skillnad på Folkgrupper/raser . Människor som anpassats efter sina förutsättningar och därmed bidragit till en fascinerande mångfald. Det är subtilare än svart/assiat och vit. Egentligen kan vi med rätt bra täckning ana var till exempel olika européer kommer i från.
Denna berikande mångfald ska den ersättas av ja vad då? En global enhetsmänniska troligtvis då av arabisk typ. Låter inte det trist? Som en trädgård med endast prästkragar.
Kjell Anderssonden 2 oktober 18:26
Felöversatt av "Vänstern" Värdighet är inte det samma värde!!
Thore Hultden 7 oktober 15:09
Hej Björn
Jag är inte mer kvar på Facebook, för jag fick inte skriva om sanningen.
Men jag finns här i stället, där jag har många bloggar och länkar till dem,
http://kylingecity.blogspot.se/2016_09_01_archive.html
Kram
Thore

Den 2 oktober 2016 17:42 skrev Björn Olanders <
notification+kr4m4nbyaaar@facebookmail.com>:
Thore Hultden 7 oktober 15:15
Detta skrev jag på Facebook, som jag inte fick skriva
http://islaminferno.blogspot.se/
Thore

Den 7 oktober 2016 15:09 skrev Thore Hult <thorehult@gmail.com>:
Anna Normanden 8 oktober 09:42
Dem orden "människors lika värde" existerar inte i verkligheten och i praktiken.
Ursprungligt inlägg
Björn Olandersden 2 oktober 17:42
S hävdar att människor har lika värde. Men varför lever de inte som de lär...??
"ALLA HAR LIKA VÄRDE" ?? VAR STÅR STEFAN LÖFVÉN ??

Hur är det egentligen med begreppet "Alla har li...
Micke Carlsson har lagt till ett foto i Newsbook.
   
Micke Carlsson,   Skriver
den 8 oktober kl 10:18
Godmorgon Sverige!

Svensk media gör som forna tiders magiker gjorde: viftar med ena handen för att dölja vad andra handen gör.

Just nu viftas det händer som om redaktionerna har en miljöpartistisk kokainbakfylla.

Alla vet väl att miljöpartiets ledning har knarkat?

-----------------------

Expressen publicerade nyligen Nina Hagens artikel där hon frågar hur man bäst ska avliva de politiker hon kallar "brunråttor". Hon frågade retoriskt om man ska använda gift.

Vi kan höra Hitlers stöveltramp eka på Expressenredaktionen.

Har Expressen tänkt sig ha gaskammare i källaren?

-----------------------

De nazistliknande kvinnorna som sprider epitetet "brunråttor" om de politiker som vill minska den skattebekostade invandringen från muslimska länder är Cecilia Hagen, Anne Ramberg och Helle Klein.

★ Skandalen borde vara ett faktum,

★ liknelser med kommunisternas Gulagläger och nazisternas Auscwitz borde gjorts och

★ de nazistliknande kvinnorna borde suttit i en tv-studio och pudlat fram en hel kennel.

Istället är det största möjliga tysssstnad.

-----------------------

Det är inte första gången Expressen publicerar smaklösa artiklar som får passera obemärkt, i januari lät de riksfifflaren Mona Sahlin sprida lögner.

Expressenmedarbetare verkar också ha knarkat med miljöpartiet eller så är de bara korkade.

Vilken normal människa som helst begriper att det är sinnesrubbat att kalla äldre kvinnor för nazistiska kvinnohatande män.

Det gjorde Mona Sahlin och Expressen.

-----------------------

Mona Sahlin har varit medlem i blufforganisationen Expos styrelse, Expo springer kommunismens och islams ärenden.

Expo höll ett seminarium i somras om alternativa media och deras betydelse.

Den som hälsade välkommen och presenterade agendan var Bilan Osman, utbildare på Expo samt även opinionsbildande krönikör på.... häpp: Expressen!

Expos grund är kommunistisk, kriminell och rasistisk, läs om dem och vilka de är lierade med i min blogg, det finns en del ni inte vet om Expo.

https://mickessamladeverk.wordpress.com/author/mickessamladeverk/

-----------------------

Nyligen våldtogs en rullstolsbunden kvinna på Gotland, de misstänkta (invandrade) gärningsmännen släpptes efter förhör.

Orsak: kvinnans version skilde sig från gärningsmännens. No shit Sherlock?! Sedan när är offer och gärningsmän överens?

Förundersökningsledaren kanske har en annan värdegrund än vår kvinnovänliga? Eller är han månne miljöpartist?

-----------------------

Resultaret av justitiemordet på Gotland blev att:

★ omkring hundra uppretade gotlänningar samlades för att kräva rättvisa.

★ Makten flyttade de misstänkta gärningsmännen till fastlandet.

★ Makten skickade specialstyrkor till Gotland för att kväsa opinionen.

Undrar om Expressen, de nazistliknande kvinnorna och Expo ska kalla vanliga hederliga gotlänningar för bruna råttor nu. Ska de "sanera" Gotland med Hagens gift?

-----------------------

För att dölja nazistkvinnorna, justitiemord och maktens vapenskramnel mot folket har en av diktaturens konstapel Kling hittat på en annan story: en SD- höjdare skrattade med nazister för fem år sedan.

Konstapel Kling är en av näthatarna, konstapel Kling hatar Sverigedemokrater. Ungefär som nazisterna hatade judar.

Konstapel Kling har gått Expos indoktrineringsläger.

-----------------------

Konstapel Kling, Expo och Expressen verkar bli allt mer desperata i takt med att folket ser vad som sker, det folk som konstapel Kling, Expo och Expressen skiter fullständigt i. De bryr sig inte om att en rullstolsbunden kvinna gruppvåldtas av ett antal invandrade män.

Konstapel Kling, Expo och Expressen har ett enda mål: smutskasta det enda parti som INTE medverkat till fler fattigpensionärer, brunna bilar och gruppvåldtagna flickor.

Konstapel Kling och Expo går bildligt över lik för att nå sitt mål. Expressen hjälper dem.

-----------------------

Cecilia Hagen verkar vilja gå över lik bokstavligt talat.

När ska konstapel Kling uppmärksamma det?

Godmorgon.

PS

Läs och dela gärna texten från min blogg:

https://mickecarlssonsblog.wordpress.com/2016/10/08/ar-det-konstapel-kling-expo-och-hagen-som-leder-saneringspatrullerna/

DS
Godmorgon Sverige!

Svensk media gör som forMats Karlsson gillar din kommentar: "Ja invandringen kostar enorma slantar ..."den 9 oktober kl 22:06Inga kommentarer:

Skicka en kommentar