torsdag 16 augusti 2018

Lennart Matikainen talar ut och Berts Värld samt svenska folkets ord























--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------




----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Fredrik Vargas
15 augusti kl. 16:08

Polisen slår hål på spekulationer samt vittne ger en bild om vilka de var som begick terrordåden...

Inslag igår från TV100.. :)


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lars Agerstig
15 augusti kl. 13:52
SOMMAREN DÅ ALLT FÖRNUFT FÖRSVANN!
Dagens "Ivarsonare" visar återigen på den totala inkompetensen hos den svenska regeringen. Kommentera Jans krönika även inne på Honesty4u:s kommentarsfält.

/Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se
https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/646-sommaren-da-slangarna-tog-slut/


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Fredrik Vargas
14 augusti kl. 14:27
Ikväll får vi höra om det är vänsterextrema eller högerextrema som ligger bakom bilbrandattentaten mot Göteborgs invånare?

Eller är det ungdomar eller kriminella och terroriserade gangsters ? :)
Vad tror ni?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Anita Ninnan Kristersson
12 augusti kl. 10:33


De får gärna granska, om de inte har viktigare saker att göra. Men det är slöseri med både tid och kostnader för dem. Förresten... vad har en försvarsminister med att göra i ett sådant ärende? Verkar lite malplacerat. Sverigedemokraterna har inget att dölja, så fortsätt ni med er pajkastning.



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lars Agerstig
11 augusti kl. 15:13
POLITIKERS LOGIKBRIST I ETT NÖTSKAL!
Dagens "Ivarsonare" visar tydligt att en del politiker har svårt att se verkligheten som den är! Kommentera gärna Jans korta krönika inne på Honesty4u:s kommentarsfält!

/Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se
https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/645-inte-fel-pa-arbetsmarknaden-utan-pa-migrationspolitiken/


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Kapten utan kaptensexamen (kommentar Thore)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ioannis Ganidis
11 augusti kl. 14:19


NEJJJJ MR. THOMAS LINDBERG, LÅT BARNA VARA BARN! OCH ASYLSÖKANDE FÅR TA SEDEN DIT de KOMMER!

ENKEL LOGIK!

FÖRBJUD BARN ÄKTENSKAP!

CENTERPARTIET FRÄMJAR PEDOFILI PÅ HÖG NIVÅ!

BORT MED ALLA DESSA INFEKTIONER SOM FÖRPESTAR DEN FRISKA SAMHÄLLEN!

SD FÖR ORDNING & REDA I SAMHÄLLEN!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anita Ninnan Kristersson
6 augusti kl. 13:11
Utdrag av Lars Ring inlägg: SD 🇸🇪️ MED ETT STORT FOLKLIGT STÖD , MÅLET MED DET HÄR ÄR ATT FÅ BORT DOM ONDA KRAFTERNA SOM FINNS I SVERIGES SAMHÄLLE IDAG , RÖD-GRÖNA SMÖRJAN och ALLIANSEN ÄR KÖRDA I BOTTEN TOTALT HANDLINGSLÖSA , ALLA SKA RÖSTA PÅ SD 🇸🇪️👩❤️‍💋👨💪 FÖR ATT RÄDDA VÅRT SVERIGE , VI SOM RÖSTAR PÅ SD ÄR PATRIOTER , NATIONALISTER , DEMOKRATER lika värde man o kvinna 👩❤️‍💋👨 ,Vi vill inte ha sharia-lagar eller annat skit vi vill ha Sverige i Demokratisk Anda Som alltid 




Mikael Hagenbo har lagt till ett foto
Granskning SVT och SR.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lars Agerstig
3 augusti kl. 11:25

DE ÄLDRE SOM BYGGT VÅR VÄLFÄRD SLÄNGS PÅ SOPHÖGEN!
Dagens "Ivarsonare" visar hur korttänkt och inkompetent vår regering är!
Kommentera gärna hans korta krönika inne på Honesty4u:s kommentarsfält.

/Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se
https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/643-30-000-aldreboenden-har-slopats-pa-tio-ar/


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ioannis Ganidis
30 juli kl. 21:10
Marcus Oscarsson försöker gynna SOCIALISTERNA MED LÖGNER!

Barcelonas avtal är en äkta dokument som skrevs med Frankrike samtitigt med Schengens avtal i Spetsen och dem övriga i Europa till Gagn & Förmån om Islam!

Vem som helst kan läsa det!

Schengen | Öppna nations & Europas gränser!

De 26 länderna som hittills anslutit sig till Schengenområdet lovar att inte ha några permanenta pass- och gränskontroller mot de övriga länderna i samarbetet. Överenskommelsen ska därför garantera EU-medborgare fri rörlighet över gränserna.

Schengenområdet omfattar för närvarande EU-länderna Belgien, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Portugal, Spanien, Sverige, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Polen, Slovakien, Slovenien och Österrike samt de fyra länderna Norge, Island, Liechtenstein och Schweiz som inte är EU-länder.

Storbritannien och Irland har valt att helt stå utanför samarbetet. Följande länder väntar på att få bli medlemmar: Bulgarien, Cypern, Kroatien och Rumänien.

Namnet Schengen kommer i från den ort i Luxemburg där avtalet först undertecknades 1985 av Belgien, Tyskland, Frankrike, Luxemburg och Nederländerna. Därefter har ytterligare länder anslutit sig.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Daniel Svensson
28 juni kl. 11:39
"Några exempel:
I Gävle sätter salafisterna press på andra muslimer att bli mer radikala och inlemma sig i deras tro. De har tydliga kriterier kring vad som krävs för att leva som en ”riktig muslim”. Muslimer som vägrar riskerar att trakasseras."



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Lars Agerstig
30 juli kl. 10:48

I KRIS FÅR VI GÖRA SOM ANNIE LÖÖF. BÖRJA KÄKA SKOR!
Dagens "Kenny" är en av årets viktigaste krönikor. Ett MÅSTE att läsa!
Kommentera hans viktiga krönika även inne på Honesty4u:s kommentarsfält!

/Lars Agerstig
honesty4u@hotmail.se
https://honesty4u.wordpress.com/your-chronicles/642-svensk-sarbarhet-i-en-kris/






Mikael Hagenbo
27 juni kl. 11:55


Publicerades den 19 juni 2018

Joakim Ruist är nationalekonom och forskare som släppt en studie om hur mycket invandring kostar. (länk finns i källhänvisningen) SVT bjuder in han till intervju där

A) Ruist slår rekord i svarspaus och skapar svensk TV-historia.

😎 Partiskheten hos public service blir tydligare än någonsin. Det märks att majoriteten av journalisterna röstar vänster: https://bit.ly/2JPsloA

Samtidigt tappar public service förtroende bland allmänheten - men inte hos vänsterväljare där det är tvärtom: https://bit.ly/2ld89C9

Joakim Ruist berättade själv om upplevelsen på sin blogg, tycker ni ska ta del av hans perspektiv på SVT. Biten om Sandro Scocco är intressant:https://bit.ly/2tbMGNH



Bilbränderna

Berts Värld


Det går käpprätt åt helvete! Nu bilbränderna, och ÄNDÅ stoltserar (S) (SD) är mobbade, får en cykel kastad mot sig, uppbrända valbodar samt nerslitna valaffisher av Vänsteraktivister, samtidigt som (V) går ut och säger att "alla är lika mycket värda" Hyckleriet når oanade höjder!





Jaa nu är du iform Bert, detta gillar jag, har funderat på varför inte förövarens nationalitet inte avslöjas. Men visst jag vet att det är blattejävlarna, men ingen vågar prata om det, du är hedervärd som tar dig tid och ork att få ut detta på nätet, tyvärr är vi Svenskar (vita Svenskar) dåliga på det. Har mycket jag vill skriva men känns meningslöst. Men du är bra Bert, faan om vi Svenskar hade lite mer av ditt blod, faan vad du är bra, vill vara som du. ❤️Men jag är feg och handlingsförlamad jag bara letar efter ett land att fly till.




Få länder i världen har bilbränder och de anses inte ens vara demokratiska. Sverige anses vara demokratiskt men har mest bilbränder i hela världen. Detta påminner mig om en plats där ett krig har varit och inget annat! Världen ser ner på Sverige i dessa dar och vi måste bötfälla och ge kraftiga fängelsestraff för den som bränner bilar! Absolut mest inkompetenta och odugliga regering Sverige har någonsin haft! Vi behöver ett nytt parti som måste leda Sverige!




sisutyttö

Bert,, har du läst om Landvetter flygplats ??? Om hur de anställer araber som inte har körkort som det faktiskt krävs för att få jobbet !!! Arabiska män som mobbar och förnedrar svenska anställda !! Som inte sköter sitt jobb och som inte kan ta direktiv och gör som de själv vill !!!! Under deras ramadan så är de helt utmattade och hjärnan funkar inte!!!! Leker på sin arbetsplats,,,lever som rövare,,och ingen vågar säga ifrån, varken facket eller chefen!!!!!



oOJampisOo
Fyfan vad bra talat Bert! Önskar att detta kunde basuneras ut på radio & TV för alla att höra!



TheJakeSweedeför 
Svenskarna är för dumma för att rösta på något annat än vad de alltid har röstat för. Det är svårt att se en positiv framtid med tillväxt och välstånd i detta land. Valet detta år är otroligt viktigt, men det var även det förra och valet som var innan det också. Det här årets val kommer inte att ändra Sveriges riktning oavsett hur resultatet blir, för faktum är att man kan inte reparera ett land på 4 år, det krävs årtionden att fixa de problem vi har just nu, och tyvärr så är Svenskarna alldeles för dumma för att tänka på landets långsiktiga välmående.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar